Microsoft Windows Server 2012 Standard

Item number: 5

Optimer din it-infrastruktur til skyen med Windows Server 2012 Standard, og bruge den bedst mulige løsning til at opfylde disse unikke krav.

Category: Windows Server 2012


289,00 €

including 19% VAT., plus shipping

Available now!

Shipping time: 3 workdaysDescription

Når virksomheder oprette en privat sky eller tilbyde cloud-tjenester eller ønsker at forbinde sikkert, de har brug for en enkelt, integreret tilgang, der hjælper dem til at mestre grundlæggende forretning og it-udfordringer. På samme tid, de ønsker nye applikationer og tjenester kan gavne, der kan leveres lokalt såvel som i offentlige cloud-miljøer. Optimer din it-infrastruktur til skyen med Windows Server 2012, og bruge den bedst mulige løsning til at opfylde disse unikke krav. Windows Server 2012 bringer alle til at skabe offentlige skyer og drive til at give en meget fleksibel og omkostningseffektiv serverplatform for private cloud-løsninger i dag oplevelsen. Det tilbyder virksomheder og hosting udbydere en skalerbar, dynamisk og multi-lejer cloud-infrastruktur, der forbinder de steder sikkert med hinanden. Dette giver mulighed for en hurtig og effektiv it, der opfylder de forretningsmæssige behov.

LEVERING:

Licens: Volume Licensing
Sprog: Single Language, Dansk
Version: Windows Server 2012 Standard

Kunde gruppe: kommerciel

Ret til at bruge licensen i form af en licens Om overførsel og licensnøgle for at aktivere licensen. Overførslen licens formular, du indsendt er gyldig for en revision gennemgang af Microsoft.

Licens for at aktivere licensen

Til installation og produktaktivering her - Hent information:
Shipping Information

Du kan finde alle oplysninger om anvendte software og lovmedholdelige brug af softwaren her på vores
Lawwiki


Vigtig information:
Volumen Licenser kan ikke - være klik-til-Run (Klik-og-Kør) versioner installeret!


Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Nach Zahlungseingang erhalten Sie Ihre Lizenz (Rechteübertragung) für das erworbene Produkt per Email sowie einen Link zum Download Ihrer erworbenen Software.
Die Lizenz wurde geprüft und ist uneingeschränkt nutzbar.