Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard

Item number: 0059

Brugen af servere er blevet uundværlig for mange virksomheder over en vis antal ansatte eller størrelse.

Category: Windows Server 2012


319,00 €

including 19% VAT., plus shipping

Available now!

Shipping time: 3 workdaysDescription

Microsoft Server 2012 R2 Standard. Brugen af ??servere er blevet uundværlig for mange virksomheder over en vis antal ansatte eller størrelse. Her blev integrationen af ??cloud-baserede løsninger i dag en stadig større rolle, og dette taget i betragtning af selskabet Microsoft med MS Server 2012 R2 Standard pakke.

Denne software pakke er i tillæg til muligheden for centraliseret forvaltning af en administrator, der også var til stede i de tidligere versioner, det yderligere integration af tjenester, der er muligt gennem en global sky givet. Yderligere funktioner såsom forbedret virtualisering af overflader, en optimeret virtuel desktop og bedre forvaltning er blot et par punkter, som bør nævnes her.

Samtidig dog tages hensigtsmæssig brug af cloud-løsninger i betragtning, og administratoren befuldmægtigede, 2,0 for at integrere denne nye tendens og den tematiske web svarende til i denne server landskab.

LEVERING:

Licens: Volume Licensing
Sprog: Single Language, Dansk
Version: Windows Server 2012 R2 Standard

Kunde gruppe: kommerciel

Ret til at bruge licensen i form af en licens Om overførsel og licensnøgle for at aktivere licensen. Overførslen licens formular, du indsendt er gyldig for en revision gennemgang af Microsoft.

Licens for at aktivere licensen

Til installation og produktaktivering her - Hent information:
Shipping Information

Du kan finde alle oplysninger om anvendte software og lovmedholdelige brug af softwaren her på vores
Lawwiki


Vigtig information:
Volumen Licenser kan ikke - være klik-til-Run (Klik-og-Kør) versioner installeret!


Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Nach Zahlungseingang erhalten Sie Ihre Lizenz (Rechteübertragung) für das erworbene Produkt per Email sowie einen Link zum Download Ihrer erworbenen Software.
Die Lizenz wurde geprüft und ist uneingeschränkt nutzbar.