Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard

Item number: 4

Windows Server 2008 R2 Standard er det hidtil robuste Windows Server operativsystem. Med sin indbyggede virtualiseringsfunktioner og forbedret Web er designet til at øge pålideligheden og fleksibiliteten i din server-infrastruktur.

Category: Windows Server 2008


199,00 €

including 19% VAT., plus shipping

Available now!

Shipping time: 3 workdaysDescription

Windows Server 2008 R2 Standard er det hidtil robuste Windows Server operativsystem. Med sin indbyggede virtualiseringsfunktioner og forbedret Web er designet til at øge pålideligheden og fleksibiliteten i din server-infrastruktur. vil løsningen samtidig er med til at spare tid og reducere omkostningerne. Effektive værktøjer til at få bedre kontrol over dine servere og standardisere den konfiguration og ledelsesopgaver. Det hjælper også avancerede sikkerhedsfunktioner i hærdning af operativsystemet til at beskytte dine data og dit netværk endnu stærkere. For at få en solid, meget pålidelig fundament for din virksomhed.

LEVERING:

Licens: Volume Licensing
Sprog: Single Language, Dansk
Version: Windows Server 2008 R2 Standard

Kunde gruppe: kommerciel

Ret til at bruge licensen i form af en licens Om overførsel og licensnøgle for at aktivere licensen. Overførslen licens formular, du indsendt er gyldig for en revision gennemgang af Microsoft.

Licens for at aktivere licensen

Til installation og produktaktivering her - Hent information: Shipping Information

Du kan finde alle oplysninger om anvendte software og lovmedholdelige brug af softwaren her på vores
Lawwiki


Vigtig information:
Volumen Licenser kan ikke - være klik-til-Run (Klik-og-Kør) versioner installeret!


Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Nach Zahlungseingang erhalten Sie Ihre Lizenz (Rechteübertragung) für das erworbene Produkt per Email sowie einen Link zum Download Ihrer erworbenen Software.
Die Lizenz wurde geprüft und ist uneingeschränkt nutzbar.