Microsoft SQL Server 2014 User CAL

Item number: 700-101

Bruger CAL: En bruger-CAL titlen en bestemt bruger at anvende et vilkårligt antal enheder, som f.eks Firma PC, hjemme-pc, mobiltelefon osv, som han får lov til at få adgang til serversoftwaren.

Category: SQL Server


149,00 €

including 19% VAT., plus shipping

Available now!

Shipping time: 1 workdaysDescription

Bruger-CAL: En bruger CAL giver en bestemt bruger til at bruge et vilkårligt antal enheder, såsom Corporate PC, hjemme-pc, mobiltelefon osv, som han får lov til at få adgang til serversoftwaren.

Denne type licens du skal vælge, når en bruger får adgang ikke kun en enhed til den relevante server og f.eks, ved siden af ??sin PC også bruger sin smartphone til at tjekke e-mail eller til en tablet bruges som en sekundær enhed. Det samme gælder, hvis de ansatte får mulighed for at gøre brug af din private udstyr og til at registrere med dette netværk.

Funktion: Licens Law
Sprog: Single Language, Dansk
Version: Microsoft SQL Server 2014 User CAL
Tilstand: brugt (uden begrænsninger)

Bemærk produktaktivering & Installation Information:
Du modtager din licens (Overdragelse af rettigheder) for den erhvervede Microsoft-produkt. En produktnøgle eller licensnøglen er ikke påkrævet for dette en har en licens. Beviset er gyldigt i form af følgesedlen.
Licensen er blevet testet og er fuldt brugbar.

»STØTTE:
Hvis du har spørgsmål / har problemer, kan du kontakte os når som helst du via
E-mail: info@s2-software.com
eller på telefon: +49 30-2 00 04 49 70
kontakt.
Vores supportteam kan hjælpe dig fra mandag - fri luftfartsselskab fra 8:00 til 17:00 i tilfælde af problemer eller usikkerhed tilgængelige Svømning.

 

 


Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Nach Zahlungseingang erhalten Sie Ihre Lizenz (Rechteübertragung) für das erworbene Produkt per Email sowie einen Link zum Download Ihrer erworbenen Software.
Die Lizenz wurde geprüft und ist uneingeschränkt nutzbar.