Microsoft SQL Server 2014 Standard

Item number: 700-100

Den nye generation af SQL Server giver ekstra beskyttelse til virksomhedens infrastruktur med høj tilgængelighed og ydeevne i det omfang, som du ønsker, til en attraktiv pris, især for missionskritiske arbejdsbyrder. Virksomheder, der er afhængige af Microsoft modtaget, foruden en pålidelig platform en intim partner og en enorm økosystem erfaren leverandør.

Category: SQL Server


974,90 €

including 19% VAT., plus shipping

Available now!

Shipping time: 3 workdaysDescription

Den nye generation af SQL Server giver ekstra beskyttelse til virksomhedens infrastruktur med høj tilgængelighed og ydeevne i det omfang, du ønsker det? til en attraktiv pris, især for missionskritiske arbejdsbyrder. Virksomheder, der er afhængige af Microsoft modtaget, foruden en pålidelig platform en intim partner og en enorm økosystem erfaren leverandør.

Hovedtræk:
Pålidelighed til missionskritiske applikationer med højere tilgængelighed, lynhurtige forespørgsler og avancerede sikkerhedsfunktioner til belastninger som er afgørende for din virksomheds succes;
Mere indsigt end nogensinde ved Managed Selvbetjening Business Intelligence, data udforskning og evnen til at udføre interaktive data visualiseringer på en særlig måde;
Cloud. Ifølge dine behov gennem oprettelse og udvidelse af forretningsløsninger spænder fra lokale miljø miljøer, og den offentlige Cloud
 
SQL Server 2014 er tilgængelig i forskellige udgaver. De tre vigtigste udgaver * er
 
1. Standard fortsætter med at tilbyde basale funktioner database, rapportering og analyse.
2. Business Intelligence for kvalitet selvbetjening BI og virksomhedens BI: Hurtig data beslutsomhed med PowerView
Firma-dækkende, der kan tilpasses rapporter og analyser
Datakvalitet Services og Master Data Services
Indeholder alle funktioner i Standard Edition
3. Enterprise til forretningskritiske applikationer og data warehousing:
 
Avanceret høj tilgængelighed med AlwaysOn
Højtydende data warehousing med Columnstore
Maksimal virtualisering (med Software Assurance)
Indeholder alle funktioner i Business Intelligence Edition

ejendom   værdien
Levering: licens højre Mediakit
Sprog:      Single Language, Dansk
udgave:    2014
Statens:    licens lov overtagelse [levering, licens og produktnøgle]

Levering og garanti
Vi leverer tilbudt på vores hjemmeside software til de nævnte kun så længe lager haves priser. På tidspunktet for tilbuddet, har vi et bestemt antal på lager. Brugte volumenlicenser er kun tilgængelige til en vis grad på markedet. Derfor kan vi ikke garantere, at en bestemt software skal være på en bestemt dato sikkert tilgængelig. Vi stræber efter indkøb af den nødvendige software, men kan ikke garantere tilgængelighed. For erhvervet af os (delvis) volumenlicens vi sikrer deres anvendelighed under licensen, der registrerer installationen af ??softwaren på dedikeret hardware såvel som deres påtænkte anvendelse regelmæssigt.

Tilsvarende vores anbefalede systemkrav til installationen skal overholdes. Omfanget af volumenlicens er også obligatorisk. For juridiske eller faktiske konsekvenser af ulovlig brug af softwaren uden for den beskrevne licens Vi er ikke ansvarlige. Vi henviser derfor også til vores vilkår og betingelser (TC) er grundlaget for vores leverancer.


Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Nach Zahlungseingang erhalten Sie Ihre Lizenz (Rechteübertragung) für das erworbene Produkt per Email sowie einen Link zum Download Ihrer erworbenen Software.
Die Lizenz wurde geprüft und ist uneingeschränkt nutzbar.