Microsoft SQL Server 2012 Standard

Item number: 600-100

Med MS SQL Server 2012 Standard Administration i deres respektive virksomheder bliver fundet et system, køre på de kritiske database applikationer. Sådan en server giver administratoren med evnen til at tilpasse tilladelser til at få adgang til databasen i overensstemmelse hermed.

Category: SQL Server


749,90 €

including 19% VAT., plus shipping

Available now!

Shipping time: 3 workdaysDescription

Med MS SQL Server 2012 Standard Administration i deres respektive virksomheder bliver fundet et system, køre på de kritiske database applikationer. Sådan en server giver administratoren med evnen til at tilpasse tilladelser til at få adgang til databasen i overensstemmelse hermed.

De Report Builder 3,0 rapporter kan oprettes, den behandles i Excel giver en perfekt statistik, såsom brugen af ??serveren ser gennem den enkelte bruger. Desuden er det for systemadministratoren at afgøre, om han kan køre automatisk 2.0 Specifikke Administrative opgaver ved hjælp af værktøjerne Windows PowerShell eller ønsker at gøre alt arbejdet manuelt.

De forskellige funktioner i database management, der garanterer ikke kun en høj tilgængelighed tilstrækkelig skalerbarhed og sikkerhed er ikke kun værdsat af små og mellemstore virksomheder. De omfattende muligheder for analyse og udarbejdelse af rapporter er et punkt, som ikke skal undervurderes for beslutningstagerne. Til denne anvendelse gør det muligt at spare omkostninger, og det er på nuværende tidspunkt er et vigtigt punkt, at hver virksomhed ønsker at opnå.

Men for brugeren, den centrale data platform er et enormt aktiv og det er ofte uanset hvilken websted ønsker at få adgang til eller fra hvilken enhed til at gøre dette i de relevante filer og rapport. Den ekstra cloud integration er et væsentligt træk, og viser, at Microsoft også arbejder her kunde- og fremtidsorienteret.

Systemkrav
Hukommelse:   4096 GB
Processor:         mindst 1400 MHz eller hurtigere
Diskplads:         mindst 60 GB ledig plads på et minimum 160 GB harddisk.

være installeret på serveren skal køre Windows Server 2012 R2.

ejendomsværdien
System typen:  32- / 64-bit
Levering:         licens højre Mediakit
Version:           MS SQL Server 2012 Standard
stat:                  licens lov overtagelse [levering, licens og produktnøgle] licensering


1 licens til serveren, hver for 2 processorer skal
1 licens til Windows 2012 R2 Standard
CAL-licens for hver bruger, der får adgang til serveren eller
CAL licens til hver enhed, der er adgang fra hvilken server


Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Nach Zahlungseingang erhalten Sie Ihre Lizenz (Rechteübertragung) für das erworbene Produkt per Email sowie einen Link zum Download Ihrer erworbenen Software.
Die Lizenz wurde geprüft und ist uneingeschränkt nutzbar.