Microsoft SQL Server 2012 Device CAL

Item number: 600-102

Device CAL: En enhed CAL licenseret en enhed til brug for et vilkårligt antal brugere, der kan få adgang fra denne enhed til forekomster af serversoftwaren.

Category: SQL Server


129,00 €

including 19% VAT., plus shipping

Available now!

Shipping time: 1 workdaysDescription

Device CAL: En enhed CAL licenseret en enhed til brug for et vilkårligt antal brugere, der kan få adgang fra denne enhed til forekomster af serversoftwaren.

Denne licenstype er optimal, når flere brugere arbejder ud af en enhed. For eksempel pc til en reception, pc'er, der bruges af et team på skift, pc'er fra en PC pool osv

Funktion: Licens Law
Sprog: Single Language, dansk
Version: Microsoft SQL Server 2012 Device CAL
Tilstand: brugt (uden begrænsninger)

Bemærk produktaktivering & Installation Information:
Du modtager din licens (Overdragelse af rettigheder) for den erhvervede Microsoft-produkt. En produktnøgle eller licensnøglen er ikke påkrævet for dette en har en licens. Beviset er gyldigt i form af følgesedlen.
Licensen er blevet testet og er fuldt brugbar.

»STØTTE:
Hvis du har spørgsmål / har problemer, kan du kontakte os når som helst du via
E-mail: info@s2-software.com
kontakt.
Vores supportteam kan hjælpe dig fra mandag - fri luftfartsselskab fra 8:00 til 17:00 i tilfælde af problemer eller usikkerhed tilgængelige Svømning.

 

 


Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Nach Zahlungseingang erhalten Sie Ihre Lizenz (Rechteübertragung) für das erworbene Produkt per Email sowie einen Link zum Download Ihrer erworbenen Software.
Die Lizenz wurde geprüft und ist uneingeschränkt nutzbar.