Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard

Item number: 500-100

Brugen af op til fire processorer og støtte fra en hukommelse på op til 64GB sikre, at en passende database størrelse kan handles. Den anden bruger, vil næppe mærke i hverdagen proces, der er tilgængelig her kun en SQL Server, og tempoet i arbejdet kan derfor øges tilsvarende.

Category: SQL Server


534,90 €

including 19% VAT., plus shipping

Available now!

Shipping time: 3 workdaysDescription

For mindre virksomheder har en centraliseret styring af dine databaser, er det muligt at køre en server med MS SQL Server 2008 Standard for dette. Denne løsning er snarere rettet mod små og mellemstore virksomheder, der har brug for en database program, der bevæger sig inden for overskuelige grænser.

Brugen af ??op til fire processorer og støtte fra en hukommelse på op til 64GB sikre, at en passende database størrelse kan handles. Den anden bruger, vil næppe lægge mærke til i hverdagen proces, der her? Kun? en SQL Server er tilgængelig, og tempoet i arbejdet kan derfor øges tilsvarende.

Således drives med MS SQL Server 2008 Standard Server er i stand til effektivt og præcist en lang række opgaver, såsom opsparing, søg, sortere, ændre og frem for alt administrerende data i databasen til at administrere. På grund af den perfekte kommunikation med andre it-systemer, såsom Oracle eller SAP, brug af MS SQL Server 2008 Standard for ovennævnte selskaber er den perfekte løsning.

Fordelen ved denne løsning fra Microsoft er det høj pålidelighed og sikkerhed, som kan øges med de tilsvarende yderligere værktøjer yderligere. Den administrative overhead af en sådan server er forholdsvis lav, og så snart dette er blevet sat op og arbejde, den vigtigste opgave for administratoren er at sikre passende sikkerhed og backup.

Systemkrav
RAM: 512 MB, anbefales 1024 MB
Processor: mindst 1000 MHz eller hurtigere
Diskplads: 6 GB ledig plads
være installeret på serveren skal køre Windows Server 2008.


ejendomsværdien
System typen:  32- / 64-bit
Levering:          licens højre Mediakit
Version:            SQL Server 2008 R2
Stat:                  licens lov overtagelse [levering, licens og produktnøgle].

1 licens til hver server
CAL-licens for hver bruger, der får adgang til serveren eller
CAL licens til hver enhed, der er adgang fra hvilken server

Levering og garanti
Vi leverer tilbudt på vores hjemmeside software til de nævnte kun så længe lager haves priser. På tidspunktet for tilbuddet, har vi et bestemt antal på lager. Brugte volumenlicenser er kun tilgængelige til en vis grad på markedet. Derfor kan vi ikke garantere, at en bestemt software skal være på en bestemt dato sikkert tilgængelig. Vi stræber efter indkøb af den nødvendige software, men kan ikke garantere tilgængelighed. For erhvervet af os (delvis) volumenlicens vi sikrer deres anvendelighed under licensen, der registrerer installationen af ??softwaren på dedikeret hardware såvel som deres påtænkte anvendelse regelmæssigt.

Tilsvarende, skal overholdes vores anbefalede systemkrav til installationen. Omfanget af volumenlicens er også obligatorisk. For juridiske eller faktiske konsekvenser af ulovlig brug af softwaren uden for den beskrevne licens Vi er ikke ansvarlige. Vi henviser derfor også til vores vilkår og betingelser (TC) er grundlaget for vores leverancer.


Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Nach Zahlungseingang erhalten Sie Ihre Lizenz (Rechteübertragung) für das erworbene Produkt per Email sowie einen Link zum Download Ihrer erworbenen Software.
Die Lizenz wurde geprüft und ist uneingeschränkt nutzbar.