Microsoft Office 2011 Standard for Mac

Item number: 1001496

Microsoft Office for Mac 2011 bringer nu den mest populære og mest udbredte produktivitet software på Mac. Office til Mac 2011 tilbyder en komplet og velkendte værktøjssæt, der giver dine kunder til at opnå attraktive og professionelle resultater.

Category: Microsoft Office


59,00 €

including 19% VAT., plus shipping

Available now!

Shipping time: 1 workdaysDownloads

Name Description File type Preview
1. tysk Office 2011 Standard für mac TXT
2. engelsk Office 2011 Standard for MAC TXT
3. Fransk Office 2011 til Mac Standard TXT

Description

Microsoft Office 2011 for Mac

Microsoft Office kører på mere end en milliard pc'er og Mac-computere, hvilket gør den til den mest populære og mest udbredte produktivitet suite i verden. Microsoft Office til Mac 2011 bringer nu den mest populære og mest udbredte produktivitet software på Mac. Office til Mac 2011 tilbyder en komplet og velkendte værktøjssæt, der giver dine kunder til at opnå attraktive og professionelle resultater. Avancerede samarbejdsfunktioner at tillade flere forfattere i forskellige steder til at arbejde på dokumenter, således at projekterne kan være afsluttet til tiden og med succes.

Brug Word til at oprette professionelle dokumenter, Excel til hurtig formatering af dine data, PowerPoint til kraftfulde præsentationer af dine ideer og Outlook til at bo hos dine samarbejdspartnere i kontakt og holde din travle tidsplan i tankerne. Og da Office til Mac er kompatibel med Office til Windows, kan du arbejde på en Mac eller en PC med stort set enhver person sammen på dokumenter. Dette er den nemmeste måde at oprette, dele dokumenter og adgang fra stort set hvor som helst på dette.


Fuldt samarbejde og deling af dokumenter

Ud over Word, Excel og PowerPoint er nu tilgængelige Outlook til Mac. Administrer dine e-mails for nem adgang kompakt på ét sted. Det er fuldt kompatibel med Spotlight og Time Machine.

giver mere effektive arbejdsgange med erhvervsrettede tjenester, Exchange e-mail, synkronisere indhold via internettet og fjernadgang til Office

Vælg mellem tusindvis af brugervenlige skabeloner til at formidle dit budskab korrekt


LEVERING:

Licens: Volume Licensing
Sprog: Single Language, Dansk
Version: Microsoft Office 2011 til Mac
Kunde gruppe: kommerciel

Ret til at bruge licensen i form af en licens Om overførsel og licensnøgle for at aktivere licensen. Overførslen licens formular, du indsendt er gyldig for en revision gennemgang af Microsoft.

Licens for at aktivere licensen

Til installation og produktaktivering her - Hent information: Shipping Information

Du kan finde alle oplysninger om anvendte software og lovmedholdelige brug af softwaren her på vores Rechtswiki

Vigtig information:
Volumen Licenser kan ikke - være klik-til-Run (Klik-og-Kør) versioner installeret!


Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Nach Zahlungseingang erhalten Sie Ihre Lizenz (Rechteübertragung) für das erworbene Produkt per Email sowie einen Link zum Download Ihrer erworbenen Software.
Die Lizenz wurde geprüft und ist uneingeschränkt nutzbar.

Other customers have also bought the following items