Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Item number: 01001

Med Microsoft Exchange Server 2016 Standard, kan du på smartphones, tabletter, desktops og web udføre flere opgaver og til at ty til en række forskellige Outlook-funktioner. Integrationen af ??Exchange i Outlook, SharePoint og OneDrive for Business hjælper dig samarbejde med kolleger, hvis du deler dokumenter. Gennemse dine e-mails hurtigere, og få nøjagtige resultater.

Category: Exchange Server 2016


509,90 €

including 19% VAT., plus shipping

Available now!

Shipping time: 3 workdaysDescription

Med Microsoft Exchange Server 2016 Standard, kan du på smartphones, tabletter, desktops og web udføre flere opgaver og til at ty til en række forskellige Outlook-funktioner. Integrationen af ??Exchange i Outlook, SharePoint og OneDrive for Business hjælper dig samarbejde med kolleger, hvis du deler dokumenter. Gennemse dine e-mails hurtigere, og få nøjagtige resultater.

Det tilbyder en forbedret indbakke i Outlook og Outlook på internettet. Udnyt en stabil arkitektur (lokalt og online), der beskytter din virksomheds data og hjælper dig med at overholde lovkrav med forbedrede værktøjer, der er integreret med Exchange og let at bruge. Med Exchange 2016 til at opnå mere end nogensinde før.

De domænecontrollere skal køre mindst baseret på Windows Server 2008 R2. Basen operativsystemet understøtter Exchange Server 2016 i 2016. Den nye version af Windows Server 2016 vises kun Windows Server 2012 R2 og Windows Server til næste år og vil derfor sandsynligvis ikke endnu officielt understøttet af Exchange Server 2016:e Microsoft er kompatibilitet, men med en kumulativ opdatering (CU) eller en Service Pack (SP) sene anmeldelse eller endda bede RTM rådighed. Men om det virker med den tekniske Preview af Windows Server 2016 er endnu ikke klart. Du kan Exchange Server 2016 bygger ikke på servere, der kører Windows Server 2008 R2 eller Windows Server 2012 Design.

Så du kan bruge Exchange 2016 med Exchange 2010/2013, skal du installere de tidligere versioner henholdsvis RU11. De to jernbanevirksomheder er i øjeblikket endnu ikke. Publikationen forventes sammen med Exchange 2016:e

LEVERING:

Licens: Volume Licensing
Sprog: Single Language, Dansk
Version: Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Kunde gruppe: kommerciel

Ret til at bruge licensen i form af en licens Om overførsel og licensnøgle for at aktivere licensen. Overførslen licens formular, du indsendt er gyldig for en revision gennemgang af Microsoft.

Licens for at aktivere licensen

Til installation og produktaktivering her - Hent information:
Shipping Information

Du kan finde alle oplysninger om anvendte software og lovmedholdelige brug af softwaren her på vores
Lawwiki


Vigtig information:
Volumen Licenser kan ikke - være klik-til-Run (Klik-og-Kør) versioner installeret!


Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Nach Zahlungseingang erhalten Sie Ihre Lizenz (Rechteübertragung) für das erworbene Produkt per Email sowie einen Link zum Download Ihrer erworbenen Software.
Die Lizenz wurde geprüft und ist uneingeschränkt nutzbar.

Other customers have also bought the following items