Microsoft Exchange Server 2016 Device CAL

Item number: 1001-454

Device CAL: En enhed CAL licenseret en enhed til brug for et vilkårligt antal brugere, der kan få adgang fra denne enhed til forekomster af serversoftwaren.

 

Category: Exchange Server 2016


41,90 €

including 19% VAT., plus shipping

Available now!

Shipping time: 1 workdaysDescription

Device CAL: En enhed CAL licenseret en enhed til brug for et vilkårligt antal brugere, der kan få adgang fra denne enhed til forekomster af serversoftwaren.

Denne licenstype er optimal, når flere brugere arbejder ud af en enhed. For eksempel pc til en reception, pc'er, der bruges af et team på skift, pc'er fra en PC pool osv

Funktion: Licens Law
Sprog: Single Language, Dansk
Version: Exchange Server 2016 Device CAL
Tilstand: brugt (uden begrænsninger)

Bemærk produktaktivering & Installation Information:
Du modtager din licens (Overdragelse af rettigheder) for den erhvervede Microsoft-produkt. En produktnøgle eller licensnøglen er ikke påkrævet for dette en har en licens. Beviset er gyldigt i form af følgesedlen.
Licensen er blevet testet og er fuldt brugbar.

»STØTTE:
Hvis du har spørgsmål / har problemer, kan du kontakte os når som helst du via
E-mail: info@s2-software.com
eller på telefon: +49 30-2 00 04 49 70 Kontakt.
Vores supportteam kan hjælpe dig fra mandag - fri luftfartsselskab fra 8:00 til 17:00 i tilfælde af problemer eller forespørgsler til rådighed.


Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Hinweis zur Installation & Produktaktivierung: Nach Zahlungseingang erhalten Sie Ihre Lizenz (Rechteübertragung) für das erworbene Produkt per Email sowie einen Link zum Download Ihrer erworbenen Software.
Die Lizenz wurde geprüft und ist uneingeschränkt nutzbar.

Other customers have also bought the following items